Welkom bij Hasebikes.nl

 

Fietsplezier voor iedereen

 

Welkom bij Hase bikes!

Hase staat voor plezier. De fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden ongekende mogelijkheden. Alle verschillende Hase modellen hebben zo hun eigen voordelen. Sommige zijn uitermate geschikt voor de forens. Anderen zijn ideale familiefietsen. En mocht je een handicap hebben, is de kans heel erg groot dat Hase ook voor jou een geschikte en stoere fiets heeft. 

Door de jarenlange innovatie zijn alle modellen uitgegroeid tot hoogwaardige produkten en dat merk je. Gebouwd met plezier! 

 

Nu in onze showroom: de volledig geveerde kettwiesel!

 

Geveerde kettwiesel

Nieuw: de kettwiesel met vering voor en achter. Deze sportieve ligfiets biedt nu nog meer comfort. Kom het eens proberen bij ons in Haarlem. Maar maak wel een afpraak, want hij is wel eens onderweg ;-)

 

 't Mannetje meets Hase

Ook dit jaar was 't Mannetje uitgenodigd door de firma Hase om aan de workshops deel te nemen. Dit is ieder jaar een heel gezellig en ook leerzaam weekend. Dealers vanuit de hele wereld komen hier kennis maken met de nieuwste snufjes. Wij hebben ons weer uitstekend vermaakt.

 

 

 

20 Jaar Hase Bikes

20 jaar hase

In 2014 vierde Hase haar 20 jarig bestaan. Opgericht in 1994 door Marec Hase is het bedrijf in 20 jaar uitgegroeid tot een grote firma met meer dan 40 werknemers in een prachtig monumentaal pand in Waltrop. In de loop der jaren zagen allerlei modellen het licht. De laatste jaren zijn deze modellen steeds completer geworden door allerhande accessoires als de waterdichte vouwkap, de pino-porter en nog veel meer. De fietsen zijn ook uitermate geschikt omaan te passen aan allerlei handicaps. Hase ontwikkelt hiervoor ook allerlei accessoires zelf. 20 jaar? Hase is net begonnen!

 

Prijswinnaars!

Hase heeft het weer gedaan, ze hebben voor de pino-porter de Red-dot-design-prijs in de wacht gesleept. Een super praktische toevoeging aan de bestaande pino tandem. In een handomdraai wordt hij van tandem naar transportfiets omgezet en weer terug natuurlijk.

Hase Pino Porter

 

 

Home