Contact

 

't Mannetje

's Werelds grootste Hase-dealer bevindt zich in Nederland: 't Mannetje fietstechniek in Haarlem. Wij hebben dan ook uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van de Hase fietsen. Voor een goed advies bent u aan het juiste adres. Tevens onderhouden wij hase-fietsen, ongeacht waar deze zijn gekocht. Deze fietsen hebben geen geheimen voor onze monteurs.

 

't Mannetje is een veelzijdig bedrijf:

Fietsenwinkel, waar u terecht kunt voor een stevige stadsfiets, bakfiets, kinderfietsen etc etc. Tevens doen wij reparaties.

kijk op: www.tmannetje.nl

 

Winkel voor revalidatiefietsen en verregaande aanpassingen. Hier verkopen wij alle merken revalidatiefietsen uit binnen en buitenland. Tevens doen wij aanpassingen aan fietsen. Zo krijgt iedereen bij ons de juiste fiets.

kijk op www.revalidatiefietsen.nl

 

Fabrikant van fietsen. Wij produceren sinds 1996 op kleine schaal transportfietsen en bakfietsen. Sinds 2003 hebben wij ook een aantal eigen modellen voor de revalidatiebranche.

kijk op www.tmannetje.nl

 

Importeur van Hase fietsen voor de revalidatiebranche. Vanuit deze funktie leveren wij fietsen aan revalidatiebedrijven als Welzorg, Beenhakker, Emcart, JenS, Meyra Retail Service (MRS), Verhoef revalidatie, RSR, Harting Bank, Revatech, Thuiszorgwinkels. Tevens leveren wij ook aan uw gemeente direct als zij dat willen. Wij doen met deze fietsen ook passingen. In onze showroom, maar ook op locatie.

kijk op www.revalidatiefietsen.nl

 

't Mannetje

Spaarnwouderstraat 3

2011AA Haarlem

tel: 023 5407076

info@tmannetje.nl

 

Openingstijden:

ma gesloten

di 9:00-18:00

wo 9:00-18:00

do 9:00-18:00

vr 9:00-18:00

za 10:00-18:00

 

Voor de eigen site van Hase:

www.hasebikes.com

 

Voor andere Hase-dealers in Nederland: 

www.hasebikes.com/dealers 

Naam
E-mailadres
Telefoon nummer
Bericht

Home > Contact